Prišla je pomlad in z ženo sva že pozimi sprejela odločitev, da bova spomladi sadila sadno drevje. Problem je bil le ta, da nisva vedela, kje bi ga kupila. V mislih sva imela, da bova sadno drevje kupila in ga posadila sama. Po netu sva videla, da ima vrtnarstvo Pori ogromno izbiro sadnih sadik in se tako odločila, da se odpeljeva do njih. 

Resnično sem bila presenečena koliko sadik sva imela na razpolago. Ker pa se nisva preveč znašla, nama je pomagala zaposlena v vrtnarstvu. Ko smo izbirali sadne sadike, pa se nama je pridružila gospa, ki nama je povedala, da vrtnarstvo Pori tudi pride na dom in sadike posadi. Tega prej nisva imela v mislih, mislila sva vse posaditi sama. Ko pa nama je začela razlagati, kako se sadijo sadne sadike, sva se oba hkrati odločila, da bova raje najela vrtnarstvo Pori, ker sva se zavedala, da bodo oni naredili tako kot je treba. 

Namreč prestrašila sva se, da bova zapravila za sadike, potem pa nama je bodo uspevale, ker ne bova posadila tako kot je potrebno. Tega pa si seveda nisva želela. Tako sva sklenila, da to namesto naju naredi vrtnarstvo Pori. 

Sadno drevje in vrtnarstvo Pori

Tisti dan je bila prisotna doma samo žena, tako da nisem videl kako je vrtnarstvo Pori poskrbelo za najine sadike. Videl pa sem rezuktat dela, ko sem prišel domov. Zelo sem bil presenečen, kako lepo so vse posadili in uredili. Če bi moral vse urediti sam, sigurno ne bilo tako, kot pa je bilo sedaj. Se vidi, da ima vrtnarstvo Pori ogromno izkušenj in tako sem resnično vesel, da sem jih najel in da sem od njih kupil sadike, ker so res lepe in zdrave. Sedaj pa še samo čakam, da bo na sadikah prvo sadje, kar pa verjamem da bo hitro, ker je vrtnarstvo Pori poskrbelo za to.