Moj stric je že od kar pomnim, bil lovec. Tako pa sem se vedno zelo rad odpravil do njega, kjer mi je malo pripovedoval o raznih svojih lovih in pa o kakšnih dogodivščinah, ki jih je imel v povezavi s tem. Prav tako pa sem se vedno rad odpravil z njim v lovsko trgovino, kjer sva nato skupaj kupila vso opremo, ki jo je potreboval, da je lahko lovil.

Tako pa sva nekega dneva kupila lovske kamere, katere pa so me zelo fascinirale. To pa zato, ker je lovska kamera imela ogromno zanimivih lastnosti, ki so me zelo zanimale. To pa je vključevalo na primer senzor gibanja. Ta senzor gibanja pa je igral bistveno funkcijo za lovsko kamero, saj je to omogočalo, da lovska kamera ni posnela zelo dolgega posnetka, vendar se je le sprožila, kadar je senzor zaznal gibanje, kar pa je pomenilo, da je pred kamero verjetno kakšna žival. Poleg tega pa so te lovske kamere, ki sva jih kupila, imele termo vizijo, kar pa je pomenilo, da so čez noč lahko kamere zajele zelo dobre in natančne slike, saj so delovale na toploto. 

No, ko pa je stric videl kako fascinantna mi je bila lovska kamera, oziroma lovske kamere, pa mi je dal nalogo, katere sem se zelo veselil. Ta pa je bila, da sem moral po gozdu namestiti vse lovske kamere. Tukaj pa sem moral premisliti, kje bi bili najboljši predeli gozda, da bi lahko lovska kamera zajela kar se da veliko živali. Glede na to, pa sem nato postavil vse lovske kamere, ki mi jih je dal.

Nato pa sva se en večer še usedla za računalnik, kjer sva pogledala, kaj je vsaka lovska kamera zajela, kjer pa se je izkazalo, da sem se kar dobro odrezal, saj sva dobila ogromno različnih slik živali, kar pa me je zelo razveselilo.

Lovska kamera je za lovca zelo uporaben pripomoček