Po kar nekaj letih življenja v majhnemu stanovanju, sva se sedaj s punco odločila, da bo potrebna selitev v kaj večjega, oziroma sva si želela kupiti hišo, saj sva pričakovala otroka, tako da je to pomenilo, da trenutno stanovanje ne bo primerno za družino, saj je preprosto premalo prostora. Tako pa sem začel razmišljati, kje lahko kupim hišo, tako da bom dobil čim bolj ugodno ceno. Ponudbo sem si ogledoval na www.obala-realestate.com.

Sicer pa sva v letih življenja v stanovanju, prihranila kar nekaj denarja, poleg tega pa sva bila tudi oba sposobna vzeti kredit, kar je pomenilo, da nama nakup hiše ne bi smel predstavljati večjih težav. Zaradi tega, pa sem bil že odločen, da to leto res kupim hišo. Zato pa se je začelo kar intenzivno iskanje raznih ponudnikov, pri katerih lahko kupim hišo.

Tako pa sva se najprej morala odločiti, kje bi sploh iskala hišo. Tako pa sva nekaj časa razmišljala, ali bi se preselila kam drugam, v drugo mesto, ali pa bi ostala tam, kjer sva bila do takrat. Tako pa nisva želela oditi predaleč, saj bi potem lahko izgubila stike z vsemi prijatelji, ki sva jih skozi leta življenja tukaj, pridobila. 

Po nekaj letih sem se končno odločil da kupim hišo

Zato pa sva začela iskati kakšne oglase za hiše v bližini mesta, kjer sva bila do tedaj. Tako pa sva na srečo res našla ponudnika, ki mi je omogočil, da lahko kupim hišo malo ven iz mesta, kjer sva bivala do tedaj. Ta informacija pa naju je zelo razveselila, saj je bilo to ravno to, kar sva iskala. Poleg tega pa sva videla, da je hiša zelo lepa in pa prostorsko ravno tolikšna, kot  sva si zamislila. Tako pa sva vedela, da bo to ta hiša, ki jo bova kupila, ter smo začeli urejati razne papirje, ter smo se na koncu dogovorili za ustrezno ceno. Sedaj pa že komaj čakava da lahko začneva z selitvijo in začneva to novo življenje.