Sama imam res zelo rada ličila. Prav spomnim se, ko sem prvič preizkusila različna ličila in od takrat naprej mi je bilo vedno zanimivo preizkusiti nekaj novega. Iskala sem različne stvari, ki bi jih lahko preizkusila in takrat sem prišla tudi do eyeliner. Eyeliner  je definitivno nekaj, kar mi je bilo odločilno najbolj zanimivo in sem se na to ličilo precej navadila.

Eyeliner je nekaj, kar res zelo lepo poudari oči in jih naredi večje oziroma manjše odvisno od tega, kaj želimo doseči. Eyeliner se je seveda potrebno tudi zelo dobro naučiti uporabljati, saj ni enostavna zadeva. Ko sem se to ličilo, navadila uporabljati je to postalo del moje vsakdanje rutine, saj sem ličila zelo rada nosila vsak dan v šolo. Malo sem se odvadila ličil šele potem, ko sem začela delati v službi a še vseeno sem tu pa tam uporabila nekaj.

V srednji šoli so mi bila ličila res zelo zanimiva in ravno zato sem se precej zaljubila v to. Je pa dejstvo, da čez čas se ti več ne da to delati in zato potem tudi malo opustiš. Ličila so bila definitivno nekaj, kar je bilo za mene le obdobje, kljub temu, da jih uporabljam še danes, ampak ne vsak dan. Naučila sem se zelo veliko stvari. Veliko sem spremljala tudi na spletu. Rada sem pogledala kakšen video in se preko videa potem tudi učila naprej. Eyeliner je definitivno nekaj, kar sem se naučila preko videa. Tam sem videla, kaj vse lahko to ličilo naredi in seveda mi je bil učinek zelo všeč. Ravno, zato sem se potem to tudi naučila uporabljati in sem ga uporabljala kar dosti časa. To pa je lahko seveda tudi zelo lepo darilo, ki ga lahko podarimo komurkoli za rojstni dan. Zelo veliko žensk uporablja to ličilo danes in verjamem, da s tem nimamo kaj zgrešiti, ko pride do nekega darila.

Eyeliner oči zelo lepo poudari