Vsi, ki radi pijemo jutranjo kavico, dobro vemo, koliko nam to pomeni. Sama obožujem Nespresso kavo. Moram reči, da sem v življenju dolgo iskala, kateri okus kave mi najbolj odgovarja in vedno našla tisti okus, kateri mi je tisto obdobje bil všeč. Ne morem trditi, da sem ljubiteljica vedno istega okusa kave. Tako kot tečejo leta, se pri meni tudi okus kave spreminja. Trenutno obožujem Nespresso kavo. 

Najlepše mi je, ko se zjutraj zgodaj prebudim, grem na hiter in kratek sprehod, potem pa si pripravim zajtrk. Če bi bilo po moje, bi si najprej pripravila Nespresso kavo, vednar pa vem, da to ni najbolj zdravo. Tako si pripravim dober in okusen zajtrk, potem pa sledi moja kavica na terasi. 

Nespresso zunaj na terasi

Obožujem ta jutranji čas, ta čas, ko si lahko vsako jutro privoščim kavico, mi pomeni ogromno in mi da energijo za cel dan. Najboj zanimivo mi je bilo to, da ko zjutraj nisem imela časa za kavo, je bil moj dan narobe. Vse mi je šlo narobe, bila sem nervozna. Kasneje sem spoznala, da mi jutranja kava res veliko pomeni. To je tisti jutranji ritual, ki mi da energijo in voljo. Po jutranji kavi je vse lažje. Prav opazim razliko, kako zelo sem srečna, če spijem jutranjo kavico. Brez tega rituala si res ne predstavljam dneva. Meni Nespresso kava res pomeni veliko. Če bi mi nekdo rekel, da zjutraj ne bom več pila kave, bi bila precej žalostna. Kar nekaj časa bi potrebovala, da bi se na to navadila. 

Ker mi je trenutno Nespresso kava najboljša imam doma tudi kavni aparat. Ta okus kave je všeč tudi mojemu možu, a on se prebudi kasneje, tako nikoli jutranje kave ne pijeva skupaj. Tega tudi ne pogrešam, kajti prav uživam, ko sem sama s seboj in pijem kavo. 

Privoščite si tudi vi Nespresso kavo.