Meditacija je ob jutrih res nekaj posebnega

Zelo hitro sem pri sebi ugotovila to, da imam res hektična jutra. Enostavno sem morala zelo hitro vstati, se obleči in iti, ne glede na to, ali sem bila v srednji šoli ali pa sem bila v službi. V vseh obdobjih sem imela vedno zelo Hitra jutra in to je povzročilo ravno to, da sem bila čez cel dan utrujena in nisem morala biti izbrana. To je bilo predvsem zato, ker sem zjutraj zelo rada spala in nisem ostala na svojo prvo budilko. To je seveda povzročilo to, da sem morala potem zelo hitro vstati, se pripraviti in iti.

Odločila sem se, da bom morala stvari res močno spremeniti. Začela sem brati različne jutranje rutine, ki obstajajo in zelo hitro sem prišla do besede meditacija. Zelo veliko ljudi zjutraj meditira in tako na res lep način začnejo dan. Jaz sem vedno želela probati meditacijo, ampak nikoli nisem vedela, kako bi se tega lotila in pa seveda nikoli si nisem našla časa.

Odločila sem se, da bo naredila spremembo in bom začela vstajati res zgodaj zjutraj. Takoj ko bi zjutraj ustala, bi najprej naredila meditacijo in potem bi na lep in miren način začela dan. Meditacija mi je pri temu res pomagala, saj sem se zbudila res mirna, ker sem vedela, kaj me čaka. Ko je meditacija minila sem lepo ostala ter si naredila neko kavo ter se pripravila na službo. Ko sem službo končala, sem prišla domov in sem še vedno imela veliko energije, kar mi je bilo zelo pomembno. Tako sem lahko popoldne še kaj naredila in sem bila čez dan res zelo produktivno.

To je bila ena izmed res najboljših odločitev, ki sem jih kadarkoli sprejela in nisem morala verjeti, da je kaj takšnega sploh možno zame. Zadeva, ki bi jo definitivno predlagala še komu, saj verjamem, da bi meditacija lahko pomagala čisto vsakemu posamezniku.