Si tudi vi želite vsako leto na peščeno plažo? Koliko vam na dopustu pomeni, kakšna je plaža?

Sama sem človek, ki se na morju ogromno kopam. Zato zame mora biti lepa plaža in čisto morje. Enkrat samkrat sem bila na morju 10 dni, ko je bila grda plaža in umazano morje. Takrat sem si rekla, da tega ne želim nikoli več. Nekaterih to ne moti, ker na morju raje počnejo druge stvari. To čisto razumem. Jaz pa obožujem lepo plažo, sončne vzhode in zahode in seveda čisto morje. 

Veste tisto, ko se lahko potunkaš pod vodo in veš, da je morje čisto. To je zame najlepši trenutek, ko lahko plavam pod vodo. Nekateri se ne tunkajo in tistim verjetno ni tako pomembno čisto morje. Vsak na dopustu počne tisto, kar ga veseli. Jaz obožujem peščeno plažo, lep lokal, čisto morje. 

Peščena plaža

Pri nas žal nimamo preveč čistega morja in to seveda pogrešam. Slovenija je zelo lepa in imamo čisto vse, kar si človek zaželi. Tudi morje, a žal ne peščene plaže in čiste vode. Ravno zato nisem tako pogosto gost slovenske obale. Meni so najlepši kraji in najlepše plaže v Grčiji. Tja odpotujem vsako leto. Grčija je zame postala drugi dom. Obožujem vse, kar je Grškega. 

Zame so zime predolge in komaj čakam tisti poletni dopust, ko se bom ulegla na peščeno plažo in uživala v čistem morju. Da ne govorim o mediteranski prehrani. Obožujem jo. Če bi lahko bi za vedno živela nekje ob morju in imela skromno hiško. Ker pa to ni mogoče, si vedno privoščim dolgi poletni dopust. To me napolni z energijo za celo leto.